Verona Zalaegerszegen

Projektpartnerünk a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház tantermi komplex színházi nevelési előadásként mutatja be a Rómeó és Júlia adaptációként létrehozott Verona 1301-et.

A projekt keretében dolgozunk az alkotókkal az előadáson, amit Madák Zsuzsanna rendez.

Tovább

Együttműködés a Budapest Bábszínházzal

EDV_7926_A projektnek is köszönhetően nagyszerű előadásokhoz kapcsolódó felkészítő és feldolgozó programokon dolgozhattunk együtt a Bábszínház alkotói csapatával.

A Kaukázusi Krétakörhöz készült felkészítő és feldolgozó foglalkozás, a nagy sikerű Semmihez feldolgozó program, a Gengszternagyihoz feldolgozó foglalkozás és a Csomótündéren is dolgoztunk az alkotókkal.

 

 

Tovább

Jelentkezés a norvég vendégek nyílt workshopjaira

Elindult a jelentkezés a Nyugat-Norvégiai Egyetem Dráma Tanszékének ingyenes nyílt workshopjaira! (márc. 17-18. Örkény Színház, márc. 16. Csokonai Nemzeti Színház)

A norvég egyetem professzorai által tartott nyolc workshopon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött ezen linken:https://goo.gl/forms/F1OQtiZGNTCmC8Lp2
A workshopokról további információ a linkre kattintva.

Az egyetem professzoraival Magyarországra érkezik a bergeni Hordaland Teater február 11-én bemutatott bábelőadása, A Cipész álma (Skomakerens draum). Az előadás márc. 17-én 10:00 órától tekinthető meg a MU Színházban, jegyek itt: http://muszinhaz.jegy.hu/program/hordaland-szinhaz-bergen-norvegia-a-cipesz-alma-77726
Az előadásról további információ a linkre kattintva.

Tovább